Pages

Wednesday, May 18, 2011

♥ Muffin Coklat Kukus ♥

Thank You!


Apa sebenarnya next project yang aku cakap kat entri lepas yer? seperti nya tajuk entri kali ini, itu lah projek aku... First time buat ni... kes nak cuba2... rasa nya sangat OK! sangat puas hati... cuma deco je tak de... terlupa beli badam hiris... next time ya!


satu lagi... cup tu yang biasa saja... alahai... kat Kuala Lipis ni tak jumpa plak cup yang cantik2... ada yang ni pun kira ok sangat la.... huk3x...







p/s: mudah sangat buatnya... kukus pun 15 minit jer! Nak resepi? okes... do contact me... :)



...Thank You... 
♥♥♥

2 comments:

  1. aduh, time tengah lapar plak tengok ni. wah, rajin cuba resepi ye..

    ReplyDelete