Pages

Sunday, April 17, 2011

♥ Peribadi BUKAN RAHSIA ♥

Thank You!!!


ini contoh software yang aku dapat masa sertai kursus Dr. Azizan

Berapa hari tak buka blog ni... nak berjalan-jalan je blog lain pun tak sempat... ada hal di luar kawasan nampaknya... hihihihi....

Duk sembang2 dengan kawan lama... tetiba baru la macam tersedar interest aku ni duk mengira... selain dari mengira duit, aku juga suka mengira tarikh lahir... hihi... ada sesapa berminat jugak?

macam2 spekulasi tentang rahsia tarikh lahir ni... pada pandangan aku, pegangan kita sememangnya Al-Quran dan sunnah.. rahsia tarikh lahir ni sekadar kajian dalam ilmu metafizik... yang mana baik, kita kekalkan.. yang sebaliknya (bila tafsiran itu match dengan peribadi kita), kita cuba perbaiki... yang baik, tapi belum terjadi, maka, kita jadikan ia... yang sebaliknya tapi belum terjadi, tak perlu la kita manifest yer... 

semua ini sekadar dorongan kepada kita untuk terus maju... dan jika kita buka "mata", dengan rahsia tarikh lahir, kita makin mendekatkan diri dengan Allah... mmm... yang penting hati kita kan? 

p/s : sesiapa yang berminat untuk dapatkan full report @RM10? mungkin untuk tau rahsia si dia... =)


...Thank You... 
♥♥♥


2 comments: